aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Jul-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
i'm back + missz uuuu.. :)

yuhuuu...
Saya sebenarnya sudah kembali, tapi x sempat nak update fp ni due urgent report yang perlu dibuat. Huh, x abes2 ngan kije last minute org HQ nih.. Dahle report tu laen dari yang seblomnyer, ada penambahan lagi maka terpaksa la membuat format baru. Adooyy.. nak tak nak kena wat jugak psl kalo tak saya yang kena present kat Putrajaya. Lagi haru, baru jer balik bercoti nak kena outstation plak ..!! . x mo la, oleh hal demikian maka malam Isnin aritu saya tido kol 2 pagi untuk siapkannya...

Apepon, layan dulu la picca ni.... Oppps, ketika n3 ni dipublish, en. Hubby outstation lagik.. S'pore n after that rushing to Brunei again... .Huhuhu, nampak gaye coti ari minggu ni terperap kat umah je la.. pi kenduri kawen one of my staff with alya aje la... Huhuhuhu, sedey, sedey...
**p/s : jangan lupe pakai mask kat epot/ or wherever yep... takooot..H1N1 nnti...**

** kalo snap gambar salu en.hubby wat muka konfius..geram tol..**


Sunday, 21-Jun-2009 00:32 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Bapa 2009


Selamat hari bapa untuk somi tercinta... ...
... thanxs for being such a great father to my Alya Husna... Sowie, x dapat nak celebrate la yep psl abahnye skrg ni de kat Miri/ Brunei. Tapikan, InsyaAllah, selasa ni Ummi n Alya Husna nak itut abah pi Johor Bharu, safety course kat sinung... Coti rehat pon dah apply awal2 lagi, Alhamdulillah dah pon lulus. So, i follow jer..

also sum1 spesel in my life..


... & untuk sume2 abah2, ayah2, daddy2, papa2 kat luar sane... Hepi Father's day..

cooop, terlupa...


Tuesday, 16-Jun-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
Awards + Chicken pox



Salam semua..

1stly, nak ucap banyak2 time kasih kat Aliz- Mama ALYA Adriana pasal sudi share awards tu kat kite walaupon kite ni bukannye bloggers, triple plak tu... . Mekaseh yup n sowie pasal lambat publish kat n3 kite..








:: CHICKEN POX ::

ckit update citer pasal my lil. one, Alya Husna. Huhuhu, dah tige ari anakku x mo isap susu, suhu badan ade panas skit, merengekrengek aje kijenyer..addoy.. . Sangat2 sedey + fening la wey.. . Tido malam die pon kerap terganggu, bangun mintak nak ais kosong. Memula sal ye de bagitaw sakit gigi, asyik2 mitak nak gosok gigi. Biase la tu, bler sakit baru ingat nak gosok gigi .. layan jerla walaupon x sapa 5 minit mitak nak gosok lagi .. Konfius gak sebab x de pon gigi die yang berlubang or rosak.. Check punye check, ulser rupenyer.. . Patut pon x mo susu..
Sari pah tu, tengok cam timbul ruam merah2 kat tapak kaki + tangan die.. Ingatkan demam campak/ measles..tp tok ma kate chicken pox la..huhuhu.. , kecian.. Nak kate berjangkit, x de plak jiran sekitar/ my siblings yang kena. Tapi sekarang ni tengah duk konfius lagi samada nak pegi klinik r tidak, bukan pe..de orang kate biar bintik2 tu kuar sume dulu.., minum air kelapa la, sapu bedak sejuk la .., x taw yang mane satu nih... tapi yang tu cara tradisional la.. So far, Alhamdulillah.. x de la demam teruk sangat.. boleh cover lagi ..


**gambo2 x de kena mengena ngan n3.. **


Monday, 8-Jun-2009 00:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat Ulangtahun Yang ke-3 Sayang..

Salam Semua..


Harini genap 3 tahun usia my Alya Husna.. ... Selamat Ulangtahun Sayang....
Majlis yang sederhana, dihadiri oleh ahli keluarga sahaja telahpon dibuat memandangkan Abah, Angah dah balik ke destinasi memasing untuk memulakan tugas arini .. , so x dapekla nak buat majlis on dat date.. Tu pun awal2 lagi my Alya beria-ia benor nak tiup lilin epi besday. Acapkali gak practice, tapi bile realnye takot plak nak tiup..adddoooy.. . Takot kena api lilin tu... .

Bagi menjawab soklan- soklan mengusik ni... haaaa.. ni la jawapannye..
InsyaAllah, Alya akan dapat la adik tu... , tapi bukannye untuk tahun 2009 ni, x sempat nak kejo la.. . Korang tolong doa2kan la yep.. Tapi takpe la kan, USAHA TANGGA KEJAYAAN..

*** Irma, aku beli jer kek ni.. x sempat nak buat resepi cheesecake yang ko beri aritu.. ***


Tuesday, 26-May-2009 03:42 Email | Share | | Bookmark
ape2 aje...

Salam Semua...

Rindu betol nak update fp cam waktu dolu2.. Rindu nak menjelajah ke fp/ blog kengkawan sekalian, namun apekan daya.. . Had masa yang agak terbatas sekarang ni.. dibebani dengan tugas dan tanggungjawab baru berkaitan dengan hal2 kewangan & ePerolehan. Ape nak buat, terima aje la...lagipun "Saya yang menurut perintah" kan...

Sedar tak sedar, bulan depan my Alya Husna akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-3. Alhamdulillah, perkembangannya buat setakat ini memberangsangkan. Sekarang ni dalam usaha nak train die x pakai diaper sepenuhnya. kalo siang hari dah berjaya.. malam je yang still pakai lagi. Tapikan, time nak **uk-uk** die mulala cari pampers jugak..addoyy.. . Takut gamaknye ..ekekekeke, macam2 hal la..

Bab bercakap plak, tok sah lawan la. Ade je idea yang nak diborakkan. Naik rimas plak mendengarnya. Sumenye ala- ala katon gitu... . "Wow, menyeronokkan..., merepek la awak ni,.." Nak buat camane, seharian suntuk dok ngadap tv- katon. Kalo cerita Dora n Diego x tido la duk nunggu.. Aritu, kitorang tengok la cite kat TV9- Kes Syariah yang pasal kawen kat sempadan. Tetiba je die bangun n pi tengok picca kawen saya + cakap ... " ummi, ummi ngan abah kawen x ajok pun Alya.., sokmo tinggal Alya.."... . Adush, mati kutu nak menjawabnyer.. Senyum kambing je la.. Tok n Tokki dah gelak beso. Taktaw la nak explain camane. Ape motifnye tak taw la, ingat kite kawen lari jugak kot, tu pasal tak ajak die... . Sabo je la...



**My Alya Husna yang snap picca ni.. **


KURSUS eP & HARI BERTEMU PELANGGAN

Ni kira n3 campo2 la yep.. piccas yang sempat snap kursus eP + Hari Bertemu Pelanggan jabatan.. .





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net