aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
Butterfly Farm, Cameron Highlands

Katak batu...x pernah tengok pn seblom ni!
ulo paya bakau.. bisa berbisa!!!
rame2 byknyer!!!
View all 5 photos...
My 1st check points during @ Cameron Highlands.... Enjoy d piccas there !!!





Quote:
For more details about this n3, plz log on HERE


Tuesday, 24-Jun-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
Pra- Jelajah Cameron Highlands 2008




Quote:
For more details, plz log on HERE


Thursday, 19-Jun-2008 05:40 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia @ Cameron Highlands, Pahang

Yahooo....yabedabedooo..da bedi da bedoooo....






Monday, 16-Jun-2008 06:04 Email | Share | | Bookmark
Rabbit Farm, Bukit Tinggi, Pahang.

The following n3 saya akan enterframekan piccas sepanjang cuti2 mesia kami pada bulan lepas (Huh... it's take a long time to publish it here... ).



Destinasi per1- Rabbit Park. Sebenarnya ia x masuk dalam planning schedule pun. Aritu, kami ikut Abah ke KL. Memandangkan time sampai kat situ hari masih awal + Husna cam dah borink jek.. terlajak la naik kat situ. Ni kira first time la sampai situ, seblum ni tengok gambar je.. . Ok gak la, tapi sempat gi Rabbit Park je psl Husna suke sangat main2 ngan bibit tu.. .
Laen kali la plok kate Mr. Drebar. Promise taw!!!!







Sunday, 15-Jun-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Bapa 2008

SELAMAT HARI BAPA

... ditujukan khas buat yang terISTIMEWA, of coslah my hubby yang dah jadi bapak budak dengan ucapan .. trime kaseh atas segala- galanya!!!.
Tak lupa juga pada Ayahanda yang telah membesarkan, mendidik serta berkorban segalanya untuk anakanda ini + FIL, kesabaranmu amatku kagumi .... .
Pada para2 FP owner yang bergelar bapa, selamat jua diucapkan. Semoga kehidupan hari ini lebih baik dari sebelumnya...



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net