aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Jun-2008 05:04 Email | Share | | Bookmark
JJCM- Big Apple Donuts & Coffee

Kali ni entry pasal makanan lak...
Pic. taken a day b4 ari jadi Husna. Hari tu, teringin nak rase donut fofular lak..
X pernah cuba, tapi taula ianya sedap, kalau tak maunya orang ramai duk berbaris panjang2..
Masa gi KL ari tu nak gak cuba donut J.CO, tapi takut lak kejang urat saraf kalau duk Q yg panjang sesangat.. Kena nasib tak baik, dapat je donut tu selera pun dah ilang..
Oleh yang demikian, dengar cite kat shopping complex baru buka kat Kuantan ada la donut femes ni, tapi bukan J.CO.. Big Apple. X kira la, asalkan dapat rase, sodap ke tidak... Mula2 usha line, ramai yg tgh Q- up. Kalau lambat, lagi ramai pasal ari tu ari cuti. Jadinya, Q la jugak..
Skali try, memang marvellous!!!.. Patut pun ramai orang!!!




Monday, 9-Jun-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
hepi 2YRS my dear...



Semalam, genap 2 tahun usia puteriku, Alya Husna Asmawi. Selamat Panjang Umur, Anakku!!.Moga menjadi seorang insan yang berguna untuk agama, bangsa & negara. Maafkan Ummi & Abah Sayang kerna tiada acara khusus menyambut ulangtahun kelahiranmu kerana kesuntukan masa + hal2 lain. Mlm tadi, Abah dah rushed 2 KL ... wuteva, Ummi & Abah still luv u sangat2...

Quote:
Down The Memory Lane, Jun 2007 - Jun 2008



Quote:
growing up my dear !!!



Quote:
UMMI wishes....




Thursday, 5-Jun-2008 01:42 Email | Share | | Bookmark
2yrs pre-besday

Quote:
ISU HANGAT

Bermula 5 Jun 2008, harga minyak petrol dan diesel masing-masing akan meningkat sebanyak 78 sen dan RM1 bagi setiap liter, demikian umum Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi. Disebabkan kenaikan itu, harga baru petrol dipam adalah RM2.70 seliter manakala diesel RM2.58 seliter.

Ekoran daripada last minute diumumkan, maka malam tadi orang ramai mulai menyerbu semua stesen2 minyak seluruh negeri sehingga menyebabkan kesesakan teruk. Huh.., dahsyat gler!!!! .
Pada mulanya, my hubby dah kol tengahari tu tanya btul ke esok (5/6/2008) harga petrol naik?. X tau plak.. setau la, bulan 8 ni baru start pelaksanaan baru mekanisme subsidi bahan api. Dalam paper Metro, Edisi Timur- Datuk Shahrir Abdul Samad, Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal pengguna pun membayangkan harga petrol dan diesel akan dinaikkan muai ogos depan. Malam tadi kuo gak, nak pegi cari susu Husna & konon nak isi r full tank.. tengok kereta, moto n lori dah q panjang, ..... tak jadi la jijah... . Kul brape le turn kite, maunya tutup dah market jual susu tu..
Jadinya, banyakla implikasi yang timbul slps kenaikan harga minyak tu (baru2 ni beras naik mendadak..).. Paper ari ni,....


PUTRAJAYA: Satu struktur baru tarif elektrik untuk Semenanjung Malaysia akan diperkenalkan mulai 1 Julai ini. Ketika mengumumkan perkara itu hari ini, Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkata pelaksanaan tarif baru itu tidak akan menjejaskan pengguna yang menggunakan kurang dari 200 kilowatt jam (kWj) sebulan dengan anggaran bil elektrik kurang dari RM43.60- Harian Metro, 5/6/2008.

tu baru satu,... tambang bas lagi & lagi & lagi... ..& ayat paling popular yang biasa kita dengar..

“Lagi pun harga baru petrol dan diesel yang diumumkan hari ini masih lagi yang terendah di rantau ini.''


kita tinggalkan dlu isu panas tu.. wat sakit kaple jer...
Btw, Ahad ni, 8 Jun 2008- Alya Husna akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-2. Ari tu gak Ummi cuti..hehehehe .
Malam ni, InsyaAllah abah Husna balik after abes meeting kat Melaka. (Semoga selamat sampai, yek!)
Ikut planning, esok, kami nak balik umah tok cik. Baru ni x lama duk sana.. . So, ari ni ummi upload ckit gambor2 Husna menjelang 2 tahun umonyer...




lagi



& lagi






Monday, 2-Jun-2008 03:41 Email | Share | | Bookmark
i'm back + i 've been tagged!!!

Yuhuuuuu...
Salam buat semua kengkawan..
Ari ni baru ummi Husna berkesempatan mengupdate FP ni, a quite bz after balik dari cuti...
kena plak tahun ni Terengganu jadi tuan rumah SUKMA (meh r jalan2 sini)....
Syukur Alhamdulillah pasal semuanya berjalan ngan lancar & selamat kembali ..
By the way.. ade satu tugasan yang blom saya settlekan, huaaaa....
dah kena tag lak ngan LIYANA & TIE ..
maybe dah expired date ... nevermind, saya wat jugak untuk mereka nih!!!

So.. here we goes...


Quote:


The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog



Thursday, 15-May-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
little MUSLIMAH

Salam Semua..
Kali ni ummi enterframe gambar Alya Husna versi bertudung, nak gi tije katenye... . Lebih banyak dari biasa pasal minggu depan, InsyaAllah ummi akan cuti + spend most of time with her!!! .
Lagipun dah lama tak amik cuti rehat. Banyak plan sebenarnya tapi tak tahulah jadi ke tak. Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukannya kan... Semoga apa yang dirancangkan akan berjalan dengan lancar serta dipermudahkan oleh-Nya, Amin...




Another pose Husna yang sempat ummi amik..

& last...



bubye...see u soon.......!!!


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net