aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia @ The Legend, Cherating

wif abah yg ensem banget!
wif ummi..x mo dukung dah..
pakai kasut dulu k..
View all 4 photos...
1st time Husna naik bas gi jumpa abah kat KSB Port. Acely, kapal comp. abah wat maintenance skit..So mereka terpaksa menginap kat The Legend Cherating for 2 days 1 night. Ummi ngan Husna lak time ni la nak ambil kesempatan jumpe abah ... walaupun terpaksa gi ngan bas coz' Tok Ma x bagi ummi drive..maklumlah..jauh gak tu. Anyway..Syukur Alhamdulillah psl Husna sikit pun x meragam sepanjang perjalanan tu..



Ptg mulanya sampai xtvtnya tido... Bangun2 je terus ajak mandi. Husna excited ngat pasal leh mandi kolam puas2..payah lop nak pujuk balik



2nd day..check out lebih kurang kul 2pm.. Pagi tu..Husna ajak mandi kolam lagi.. Sowie my dear.. ..dah nak balik coz' umah Ibu Ani ada open house. Pah tu pulak, open house lagi kat umah kawan abah dekat Bukit Kuang, Kemaman. Sebelum tu, sempat gak singgah kat taman permainan coz' Husna nak main buai.. ..





Thursday, 25-Oct-2007 08:47 Email | Share | | Bookmark
My LiL. OnE..

3bln- cuci mata @Batu Buruk Beach, Ktrg
1thn 4bln- satu hari di hari raya..2007
4bln-tido la sayang..
View all 6 photos...
....backdated entry....

Ni ler gambar2 Alya Husna..koleksi peribadi pendrive ummi. saje jer wat entry ni, kira backup la kalu ape2 jadi. kebanyakkan gambar2 ni diambil gune hp ummi jer (psl abah dop beli lg digital camera baru) ..gambar2 pun byk yg blur tp dpt ler tgk 'tumbesaran' Alya Husna hingga sekarang. Byk tul memori di sebalik gambar2 tu...semuanye mengajar ummi utk jadi lebih matang & tabah hadapi dugaan mendatang..InsyaAllah..



Quote:
** Alya Husna ngan abah & ummi.. **


Wednesday, 24-Oct-2007 09:04 Email | Share | | Bookmark
My 1st page..

Assalamualaikum & Hai semua.....

Ari ni tercipta gak FP sendiri..almaklumla seblum ni tgk yg kwn2 punya..
teringin gak nak buat sendiri tp bz ngan tugas2 yg x pernah habis
ni kira baru nak berjinak2 la..kalau slh hrp tunjukkan...
thanx 4 my dear hubby coz bg semangat nak wat FP utk anakanda kesayangannya ni...




Anakanda kami namanya ALYA HUSNA, dilahirkan di HOSPITAL SULTANAH NUR ZAHIRAH secara caesar dengan berat 2.99kg, pada 08 JUN 2006 jam 12++pm.
Semoga jadi anak yang Cerdik & Solehah...Amin...






d others pics. Alya Husna dari umo sehari hinggalah setahun psl Ummi create dis FP after umonyer 1 thn... . Hepi viewin'


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net