aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Maulidur Rasul 1430H/2009M




hepi holiday!!!...


Sunday, 1-Mar-2009 05:26 Email | Share | | Bookmark
Swam @ TER



Salam semua...

Alkisahnya kali ni bab mandimanda plak, kat tempat yang sama mcm n3 ituari, Terengganu Equestrian Resort (TER) kat Kuala Ibai. Suke tempat ni psl Alya Husna bley mandi free sesuke ati tanpa bayaran... . Kalo aritu my doter agak takut nak main air, tapi kalini lain plak jadinya. Lebih agresif skit berbanding yang lepas. Mungkin ari yang kitorang bawak ni x ramai budak2 psl ari kije, bukan weekend. Okla tu, die pun nampaknya dah mula boleh menyesuaikan diri ngan persekitaran. Bley kawan lagi, kakak pada die plak 2....





stakat ini saja, jumpe lagi yer, babai...
(**ishk, ni acara anak ke bapak ni.. die plak yeng terlebey hepi ni.. **)





Sunday, 22-Feb-2009 01:21 Email | Share | | Bookmark
jom memancing...


Edisi lepas gerammm ...grrrr!!!!..
sudah lama cik hubby dok mention ajak temankan die pegi ngail, tapi ummi buat 'donno' jer.. .
Bukannye ape, dahla die ajak ari kite kije. kalo hari kije, sampai umah pun dah kul 5.45pm. Itu- ini, dah kul 6.00pm lebih..adoiiiiii.. penat ler, lagipon sekejap je masanya. tapi aritu, pegi gak.
Sesambil tu, my Lya Husna leh lepaskan geram main menan jugak, die la lebey2 pujuk nak itut!!!..





sebahagian himpunan piccas2 Lya Husna kat menan tti..


LO me & Lya Husna @ TTI 2..



our welcoming n3...


Monday, 16-Feb-2009 02:12 Email | Share | | Bookmark
Mommies mini reunion

Salam Semua... ..

perghhh, cam gempak jer n3 kali ni.ngehngehngeh.. . Ni cite mase cuti raye cine itu ari la.. kit0rang de wat perjumpaan sket pasal 0rang jauh mai kuala Terengganu + lame beben0r tak bersua muka. Ala, bukan jauh sangat p0n, n bukannya die tu x pernah mai sini tapi masa sebl0m ni masa tak mengizinkan. S0, cuti panjang aritu bleyla plan jupe. 0rang jauh tu dari Jengka, si R0zie. Seingat aku la, lepas je majlis k0nv0 aritu x pernah jupe2 sehingga la saat tu. Lebih kurang 6 tahun daaa... Bukan main excited die, salu je sms/ k0l 2 c0nfirm k02 aku kencing die..ekekekek. mane de!.

Sebl0m tu, terjah umah Leena dulu. Tgk baby die. Ni last minute plan ngan si S0ker psl die p0n masa tu tengah tunggu turn je nak loading plak ( ** mlm tadi dpt SMS, selamat dh melahirkan baby boy, 3.62kg | 1.30am** ). Since E p0n de k.trg, s0 ajak die j0in skali. E p0n lame gak x jupe, walhal diela patner lepak satu ketika d0lu...

Sebl0m tu, aku nak imbas sket memori daun pisang zaman remaja kitorang dolu compare ngan kitorang sekarang. Time study + yoyayoya. Rindu bet0l saat tu.. Teq, bler nak jadi projek mega- reuni0n kite plak..




Cukup stakat tu la dulu, dah mai angin malas la plak psl nak kena scan dulu. Maklumle zaman tu mane de lagi camera canggih2 ni...

Piccas2 berikut yang berjaya disnap masa kit0rang jumpe. X banyak p0n psl seb0k d0k melayan karenah anak yang nak itu- ini. Let the piccas tell u the story ...


Lepas lepak umah Leena, rushing plak jupe si Rozie...

Setakat itu saja buat kali ini, bertemu lagi dilain masa dan ketika..

Sebl0m terlupa, aku nak ucapkan selamat pengantin baru buat dua 0rang member ni, Kak Mazidah n Azrina, both x-IT c0urse yang dah jadi bini 0rang mase cuti CNY baru ni. Buat R0zie plak yang dah naik pelamin 8 feb aritu, sem0ga perkahwinan kali ini membawa 1001 kebahagian buat ko n anak. Jadikan pengalaman lampau sebagai pengajaran.. ..


my little one...


Sunday, 8-Feb-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
Award & i've been tagged




Salam utk semua...

First of all, Ummi Alya Husna nak ucapkan ribuan time kaseh buat UMMI HUSNA yang sudi berkongsi award tu ngan kite.. suke..suke..suke!!.. .
Semoga persahabatan yang terjalin ni akan kekal selamanya, eventho kite x pernah bersua muka..*** haaa.. Yana, akak de tugasan plak tuk ko.. Award yang ko beri, 'tagged' akak balas yep.. , kurreng assam.. . Ya ampun dik, akak blur nak pass tag tu kat sape lagik... ***

Demikian pulak sessi menjawab tag yang datangnya dari MAMA SAKURA yang berada nun jauh di Japan..


1. Do you think u're hot?
emmmm..rasenye x kot.. ..

2. Upload your fav picture of u

**dah siap edit tuuu... **

3. Why do u like that picture?
The latest picca of we. Kenapa??.. sebab sume ade, ummi, abah n alya. Bukan senang nak amek picca with all of us ni taw. Kitorang gune self- timer, sal tu leh senyum meleret.
Kalo orang lain amek, malu r... ...ekeekek..


4. When was the last time u ate pizza?
lame dh rasenyer, last year. Mase tu cik hubby pegi ngail ngan pok su. Ehh, tak sampai 2 jam dorang balik bawak pizza. Emmm, dorang ngail pizza kot, ..heheheh...
Tahun ni x mkn lagi, baru ni tgk pizza yg. baru tu.. ... X try lg......


5. The last song u listen to?
lagu Salam Sejahtera by Samudera, my feberet jiwang song. Dengar ulang2 10 kali pun tangkap syok!. Reminds me of HIM..

6. What are u doing right now beside this?
hahaha, question ni menunjukkan aku sedang mengulo... ...ekekek.. Sedang list-up sume fire extinguisher yang dh expired date, nak buat inspection kat bomba...

7. What name u prefer beside yours?
ofcos my lil. Alya Husna n Asmawi Ahmad..

People to tag:

1. Kak Nur
2. Cik Fieza
3. Cikgu Anna
4. Sue
5. Ummi Husna

**psttt: jangan mare ek sume yang terkena ... . Seblom tu, plz amek la award kat atas sinung n tepek kat ur fp/ blog**

8. Who is no. 1?
Kak Nur, ibu pada 1 heroin- Aisyah, 2 hero- Aiman & Adam. Belum jumpe face2face lagik. Asalnya org Ganu jugak. Fuyooo, sekarang ni dia dah ada laptop baru.
Lepas ni rajin la die jawab tag ni & berblog ye.. Eeemmm, ye la.. dorang dah beralih arah ke blog plak..harap2 fp dorang still on la yep psl nk komen kat blognye aku x de acc. google la..


9. No. 3 is having relationship with?
Bekas penghuni AYTK. Betul tak cikgu...?. Saya plak bekas penghuni AYTD. Kenal cikgu Anna pon thru fp, face2face blom agi. Ngajo kat SK Bukit Goh. Harap2 satu ari nanti bley r jupe pasal mostly tiap2 tahun akan datang audit kat area cikgu ngajo tu..
Oppss, satu agi.. cikgu ni pon de kemahiran bab2 jahitmenjahit baju + labuci. Suke tengok design2 yang dibuat. Selain tu, suka gak mengedit piccas..suke...suke...suke..


10. Say something about no. 5
Owner legging baby chumey2. Liana, Ummi kepada Wan Nurul Husna. Pernah beli dress online ngan die + salu gak YM ngan die. Award kat atas tu die yang bagi..huhuhu, tapi akak balas tag kat nko ye dik.. jahat betol la akak ni yep..hahahaha. Dahla ko sibuk duk bisnes kan.. takpe...tag ni x de expired date. Bile ko dh senang, rajin2 le mengarang ye..

11. How about no. 4?
jugak kenal melalui fp psl anak die pon ade nama ALYA, iaitu mama kepada Alya Batrisyia yg sekarang ni berusia 1 thn ++. Lobing kapel, tgk kat ticker die dah 11 tahun dorang kapel. Cayalah ko Sue.

12. And no. 2?
Cik adik manis yang masih bujang, tp taktaw la dah ada “ehem-ehem” ke belom..ekekekek, jangan mare ekkk..




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net