aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jul-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
Santuari Gajah @ Sungai Ketiar, Terengganu

Ni plak kisahnyer otw balik Cameron Highlands itu ari....

Quote:
Descriptions
Nama memasing diambil sempena tempat binatang ni ditemui. Chalil- ditemui di Felcra Kesedar Chalil, Kelantan manakala Suria ditemui di Felda Chalok, Setiu. Suria- Setiu, kire lebih kureng le tuu.... .
Chalil & Suria memasing umonye 8 tahun, kalo skolah mayb dah darjah dua.. . Tapi, drp penerangan pihak berkenaan, makannya saja pada usia sebegitu muda melepasi 80kg sari.. .
Fush, dasyat. So, mane2 yang rase nak bela baik toksah pasal kos makan saje lebih kurang RM6000 per head sebulan... .







Monday, 7-Jul-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
Bubye Cameron Highlands....

Ni kira last n3 lah part Cameron Highlands nie....
Malas dah nak update, kot2 ade yg dah muak...
Lagipun, bulan bz dah bermula.........


Quote:
Antara yang dibeli.....




Thursday, 3-Jul-2008 04:17 Email | Share | | Bookmark
Strawberry@ Strawberry Farm, Kg. Taman Sedia.

Yummy... ..
jalan2 cari makan lagi wey!!...


Quote:
***Fresh strawberry - guna sistem fertigasi..***


Quote:
***One stop centre - Eat, Relax, + Refresh with d cool breeze***



Quote:
Products available @ TAMAN AGRO AL- MASHOOR
* Fresh strawberry
* Products 4rm strawberry:
- Jam
- Cordial
- Dried strawberry
- Pickle
- Yogurt
* Others products:
- Cameron Highlands Tea
- Honey
- Marmalade
* Cameron Highlands Souvenirs
* Potted plants
- Fern
- Hydrangea
- Roses
- many more...
* Cactus
* Facilities availables:
- Prayer room
- Recreational park & sitting area
- Rest rooms
- Free ample parking
* Food & beverages:
- Muffins
- Ice- cream
- Strawberry & whip cream


Tuesday, 1-Jul-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
Cameron Valley Tea House, Cameron Highlands

Lagi piccas kat Cameron Highlands.. . Masih ada 2,3 n3 yg nak publish here tp bz lak.. ari ni dah 1 Julai. Maknanya, bulan bz telah bermula.
Nak siapkan quarterly report utk semua dept.... Huahuahua...pecah kepala la... .... ..
Neway, harap masih ada yg sudi jenguk & tunggu n3 seterusnya yek... , daaa.....




Quote:
***Sila abaikan rambut Alya Husna yg. serabai tu!!! - -***


Monday, 30-Jun-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark
Cactus Point, Cameron Highlands

Our 2nd check points.... Njoy viewing

Kat sini mcm2 spesis kaktus dapat jumpe. Dari yg. cinonet hinggalah yg lebih kurang besor bola. Harganya memang berpatutan, boleh pilih sendiri. Memang cute!!!...

Macam Zuera Mokhtar >>KLIK SINI>> , Husna pun macam si Irdina gak, pantang nampak.. mesti nak naik!!!.. . Tak dapat nak mengelak pasal banyak sangat benda ni.
Mayb, one of their attractions for kids... . Nak tak nak, layan je la sampai kekeringan syiling. Pas 1- 1 dia try... Huh, naik fed-up .. . Dia suker la.....




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net