aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Aug-2009 04:43 Email | Share | Bookmark
sambung studi???



Sambung studi?..hehehe, ade2 aje n3 kali ni. Saje je, kasik gempak sket. Mane la taw, kot de yang nak taja. InsyaAllah. Loan study ituari pon tak settle2 lagik, masih lagi berbaki walaupun telah dibuat pengurangan/ conversion. Mekaceh ye pihak MARA. Sebenarnya, bukan nak continue study ataupon nak wat assignment.. tapi kite de job interview la. Jawatan dalam bidang yang kite amik mase former skul n college dulu. Ni kira study week la. Takooot la weiii... dah 5 tahun saya tinggalkan sumenyer, nak recall balik sangat2 memakan masa. Kijer sekarang pon langsung tidak ada kena mengena ngan ape yang dipelajari masa lalu.. bak kate omputeh, sume dah blank..abes cite!. Setakat nak suh switch on, switch off plug tu bleh la, ekekekke ** budak tecit pon reti kan.. ;p**. Harap2 lepas la interview kali ni. Nak carik kabel beso2 pon tarak nampak sape.. tawakkal je la. Bulih gak jadikan pengalaman. Mane la taw, rezeki anak pulak, macam mula2 dapat permanent staff ni.. Oooppppss...;p !!!. Doa2kan la ye kengkawan..


U c, huhuhuhu, nak continue study cemana, saya pegang pen, sidia pon sebok nak pen jugak.. saya pegang buku, die pon same naik mentelaah...**ayat nak kaber i malas, **. Banyak yang ditanye adalah... baru nak record data into memory.. “..Ummi..nak susu.. “. Sabau je la...


Neway, wish me best of luck yup...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net