aLYa hUsNa'S fOtoPaGe

By: Ummi Alya Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Sep-2009 07:53 Email | Share | Bookmark
Menjelang Syawal 1430H

Salam….

Sedar tak sedar, sudah sampai ke penghujungnya kita di bulan Ramadhan yang penuh berkat ini.. Lebih kurang seminggu lagi menjelma pula bulan Syawal, hehehe.. hari raya dalam erti kata yang senang + mudah difahami..

Camane plak ngan persiapan raya kengkawan sekalian?. Kalau boleh, serbaserbi mau baru, dari hujung rambut hingga hujung jari kaki, asal semua bunyinya RAYA. Tapi bagi saya, tahun nilah paling kureng persiapan nak sambut hari raya. Ape taknye, baju si kecik pon masih tak berbeli setakat ni.. Ni semua gara2 Mr. Hubby la, ... n as a penalty, mak serah bulat2 hal tu pada dia. X kose mak nak meredah lautan umat manusia masa terdesak cam sekarang ni.. hohoho, macam ulat u.. Tu la, dari awal lagi kite dok potpetpotpet suh beli awal lagi.. haaa.. rasekan la.. **trick je ni, selamat duit aku…kikikikiki**

Kuih raya pon saya pakai yang tunjuktunjuk je kali ni.. So, jangan komplen la kalo rase kureng sodap.. tapi garenti, bulih makan la psl kite dh try!!!. Apa lagi ekk cite pasal raya… haa, bajet utk anak buah juga berkurang pada tahun ini ye, ekoran kelembapan ekonomi dunia juga tuan empunya diri.. Tu pun nasib baik last minute our PM bagi duit raye, boleh jugakla tampung mane2 yang bocor..

Mmmm, sebenarnya saya amek syarat je update fp ni.. sekarang ni ade wabak baru taw.. ape die, Farmville @ facebook laaa.. . Mane2 yang tak mencuba, jangan coba2 takut ketagih nanti.. Ini diakui sendiri oleh my neighbour yang paling tinggi rankingnya antara my neighbours.. hohohoho!!

One more, macih pada sume yang sudi memberi kad raya alam maya ni.. Nanti kite publishkan yer..
kite nyer... .. nampak gayanye virus M dah mula menyerang la.. x de mood nak mengedit.. , tapi InsyaAllah...


-->> dari As - Mama Ain Nur Suffiya @ http://aensufia.fotopages.com <<--




-->> dari Jannah - Mama Husna Sakura @ http://hafiizh.fotopages.com <<--




-->> dari Mimie - Mama Nuha & Naqia @ http://mie2khalish.fotopages.com <<--



Mekaseh bebanyak ye teman2... ingat lagi kat kite ye... i lap u..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net