aLYa hUsNa'S fOtoPaGe


My name: Ummi Alya Husna
My Fotopage: http://alyahusna.fotopages.com/
About me: saya budak baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan..
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Hasmawati md saad
Latest entry:kkkk
View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
ummi Ainul Mardhiyah Izzah Nuha and Izz Nawfal
Latest entry:testing
View this Fotopage entry
Khadijah Abdul Mannan
Latest entry:Jubah Atie - baru nak update
Salam.. Mata berair mengupas bawang, Bawang disimpan di dalam dulang Walaupun fp lama bersawang, Namun tempahan semakin kencang. Akak ucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Semoga ceria dan bahagia selalu hendaknya. Aminnn.. Jubah Atie berwarna merah bata bersulam riben bukit tinggi memang cantik. Secantik sipemakainya. layanzz... :-> :-> :-> :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) View this Fotopage entry
warna cuff matching with sulam memang cantik
mama zam
Latest entry:SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum semua member FP:...... Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok l... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
Yazid Ain Alin
Latest entry:Happy 2nd Birthday Ain Syafiqah
View this Fotopage entry
zuraini ridzuan
Latest entry:CAKE from CHEF!!! Hazel Dazell Patisserie Enterprise.
I just put some pictures of cake yg dibuat oleh my uncle Chef Nick.My uncle dulu service kat Pan Pacific KLIA but now dia freelance buat sendiri di rumah.This is some sort of promotion on him.Some of his major achievement bila dia personally served for Micheal Schumacher masa F1 in sepang.Bukan calang-calang chef yang dapat sediakan makanan untuk dia.I think that time was in 2001.Then a lot of celebrities and VVIP's including Dato' CT wedding used his service.I remember before nikah Dato' CT kitaorg dah am... View this Fotopage entry
iffah alya aqil aqmar
Latest entry:little brother my triplet - syed aliff rayyan
View this Fotopage entry
BLoSsoMs BuNcH
Latest entry:perihal 4 beradik
dah lama x apdet fp ni... mama bz so amat jarang la nak online... skarang cuti sekolah... so irfan berehat seketika ke skol sementara menjelma thn 2010... alia pula masih 50-50 akan dihantar ke skol atau x... gayanya suka ke skol tp pagi2 bangun lambat, cemana tu.....? hariz lom lagi utk ke skol sb masih pakai pempes... alisya baru nak masuk setahun... xde gaya nak bejalan... nampaknya kena dok dalam walker lagi.... amatla pening bila anak dah mula ke skol... walaupun hanya tadi... View this Fotopage entry
just bead it
Latest entry:Bracelet vOGuE - using strectable string
Again menggunakan stretchable string you boleh buat dua gelang vOGue. Very simple. These two are for tuan tanah melaram he..he.. Not for sale! View this Fotopage entry
close shot
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
ct noor ismail
Latest entry:Picnic bersama staf opis....
Ahad yang lepas...berjaya juga kami semua staf pejabat (hanya 6 org staf beserta keluarga masing2) pergi berkelah di Jeram Toi, Jelebu, Negeri Sembilan...setelah beberapa kali ditunda... Cadangan asal nak pergi ke Port Dickson tp, akhirnya kami ke sini...berkelah ni pun sbb nak lepaskan tension kerja dipejabat...adik2 staf....Anuar, Hafriz dan Peeja (tak lama lagi akan sambung belajar...huhu...) sporting sangat...mcm satu family... :-D Ini sebahagian pemandangan di air terjun Jeram Toi, Jelebu...... View this Fotopage entry
Nur admansyah
Latest entry:HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah... Sejarah Adam : Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. :cloud9: Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg (EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...? :omg_no: Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...? :oh_god: Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nurser... View this Fotopage entry
1 and half year @JJ, Setiawangsa
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
Roziana Mohd Tahir
Latest entry:JoM JoM HeBoh KuanTan
View this Fotopage entry
alin aziz
Latest entry:LAGI PHOTO YG KENA PERAM....
umairah melaram spec mata mama.... keluarga bahagia.. si budak rongak ...raudhah dua beradik yang tak boleh duduk diam... santai di tepi pantai... emm..apa yg penuh dlm mulut umairah tuh.. View this Fotopage entry
norry abby
Latest entry:4th Anniversary
Alhamdulillah, 13 Mei 2010 genaplah 4 tahun perkahwinan kami. Ni kek yang saya buat sempena anniversary kami Ni pulak gambar masa gi kelas kek and cupcake.. Ni pulak coklat, sangat seronok buat coklat disamping jadi my part time now Naim pulak sekarang 20 bulan n pandai macam2.Sangat comel. kenkadang penat nak melayan . Dah pandai cakap macam2, suka tengok citer upin dan ipin, suka tengok zikir kat astro oasis, faham apa2 yang kita cakap, kalau semayang siap mulut ... View this Fotopage entry
mimie muslim
Latest entry:eid ul fitr 1430
khas untuk semua muslimin dan muslimat yg meraikan aidilfitri yg penuh barakah ini... kami sekeluarga memohon jutaan kemaafan andai ada salah silap serta terkasar tutur kata dan bahasa sepanjang perkenalan ini. Lapar puasa terketar-ketar Bila berbuka lega rasanya Kad raya tak sempat nak hantar Kiriman internet pun dah kira grand lah ye..! ikhlas dari kami: khalid mohd sapari musba norzatusysyamimi hj muslim khalish nuha khalid khalish naqia khalid 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) jom en... View this Fotopage entry
munie naufal
Latest entry:Abg n Adik
-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je. -Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com.. -Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US... -ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi.. View this Fotopage entry
Liyana Sampol
Latest entry:precious..
View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
Mrs Megat aka Jue
Latest entry:Bersambung di..............
already move to..... http://juemeg.blogspot.com/ hai frenzzz......i already move to d above 'haus'....so, my life story bersmbg kat sana plak la yer.....pleazzzeee, feel free to leave ur comment kat sana plak, kayyy.....luv u all....... :ty_ty: View this Fotopage entry
renungan naughty angah....
saveme zero
Latest entry:::My Journey::
Kawan-kawan fotopages sekalian,sekarang ni amat jarang saya update difotopages ni,bukan tak nak update..kadang tu tak boleh nak upload. Memandangkan kerja kat office ni yang makin berlambak membuatkan saya tak boleh lama difotopages. Jadi saya telah berpindah ke blogspot. Kawan-kawan sekalian sila la lawat dirumah sana yer,lebih cepat & lebih mudah...hehehe. You are also invited to my blog http://savemezero.blogspot.com http://daisypath.com() http://daisypath.com() http://lilypie.com() View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Shanieym Harun
Latest entry:balik kampung with qisty
darling have course about 2 weeks in ILKAP,Bangi..so we decided that i cannot stay with qisty only at Kuantan..so i drived from kuantan to trg .non stop trip..hehhehe...reached aje Kt terus pegi hosp..papa admit ward again.. View this Fotopage entry
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
Azzatie Husna
Dah pindah ke http://azzatie.blogspot.com View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
yana wan
Latest entry:Penutupan Foto Pages Husna
Salam, Dengan rasminya FP ini telah berpindah ke rumah baru yang dinamakan blogspot. Para pengunjung blog ini, sila berkunjung ke rumah kami yang tak seberapa itu.... Http://ummihusna.blogspot.com Ini pula Blog perniagaan kami : http://manjakusayangcollection.blogspot.com/ Salam sehingga jumpa kembali... View this Fotopage entry
wans teddy
Latest entry:Hari kedua di Kuantan, Pahang
Satow lagi story nak share rini... Percutian kami ke Kuantan, Pahang... umah abangku. Kitorg gerak pas waktu kije... amik adik aku yang study kat UIA gombak dulu, g makan kat Burger King, Karak. Trus gerak... sampai dah dekat kol 11mlm... odw gerak tu aliya tidooooo je.... dia bangun pun tiap kali kete berenti bergerak. Cam taw2 je kete dah stop. Myb jalan ke Kuantan tu fening2kan kepala kot, tu pasal dia lebih rela tido dr berjaga/main dalam kete... bagus jugaklah dia tido sebab aku seram2 sejuk gak rasa n... View this Fotopage entry
Waqar Rukaida Eriem
Latest entry::: GOOD BYE FOTOPAGES ::
Assalamualikum semua.. BOYCOTT ISRAEL!! Bila ibu dapat tahu http://rindok.com/blog/fotopagescom-milik-israel/(fotopages.com adalah milik Israel ), ibu cuba cari bukti nya..kawan ibu kasi link kat bawah ni... http://whois.domaintools.com/fotopages.com So, mmg sah, fotopages adalah milik Israel..Untuk membantu sesama Islam, nak kasi duit berkepok2, ibu xmampu..so kita buat je laa apa yang termampu kan..So apa lagi kekawan, jom kita say gud bye to fotopages..n kita berhijrah ke rumah baru... Kep... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
irmaliah mohd ramli
Latest entry:TO ALLZ................
P/S : Skrg sesiapa ingin tau criter criti ku....boleh lah ke http://danirma.blogspot.com fotopages aku hanya upload gambar2 sahaja...untuk ketahui berita terkini&sensasi ku silalah klik di ats... :-D View this Fotopage entry
naperlah cik liza&haris duk dpn pintu tu
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
hakimi amir
Latest entry:@ AqUaRiA, KLCC
sempena public holiday baru ni, kita org bwk Hakimi jenjalan kat KLCC. Abah kata nak bwk Kimi pegi Aquria coz Kimi suka bangat tgk fish... pantang nmpk air.... mesti sebut... PISH... Pish( x dapat sebut F dgn btl). Kita org pegi naik LRT...tapi Kimi ckp pegi naik Thomas ( watak train dalam cerita Thomas & Friends, Playhouse Disney)... Kimi siap buat bunyi lagi... TUT... TUt... suka bbenor dia naik LRT... tapi gmbr dkt AQUARIA not so clear, coz x leh guna flash... yang ummi ambik pki digicam x brape clear...... View this Fotopage entry
with ummi
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
FiEzA n FaMiLy
Latest entry:zoo negara_040509
Continue blk n3 yg lps… Bngn pg isnin 4hb 5..msg2 dh lpr..yela smlm trs tdo je lps mnd..alya pn excited nk g zoo..yeye,nk g joo..alya pn ape lg cpt2 mnd n siap2 nk g zoo..lps siap2 tu trs check out hotel..sng,lps g zoo nnt trs blk t’ganu..sblm g zoo,husband sggh ofis member dia kjp kt setapak..biase la bisnes..fieza ngan ank2 tunggu kt kete je la..ade la 20mnt menunggu..boring jgk,tp sempat la snap beberape gmbr.. Dh settle husband jmp membernye,kitorg g mkn dulu kt keramat..dh isi perut baru ... View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
jaja ibrahim
Latest entry:UPDATED - APP Workshop @ PICC, Putrajaya
29.3.2009 | Ahad | 8.30 am - 5.30 pm Dewan 8, PICC, Putrajaya Bengkel Asas Potret Perkahwinan (APP) Anjuran : Fototeacher.com uoalls... br nk updated...slow sgt kan ako ni...hihhi..waktu tgh sedap2 nk updated lak dtg plak audit nie...kaco jek, nk updated blog pon x senang...hahahha...marah bos ako nnti...amponn bosss... ok lah ni nk updated Bengkel Asas Potret Perkahwinan yg ako attend kt PICC, Putrajaya ahad lps...sgt2 syok wooo....sorg2 jek terjah g saner...atas keprihatinan somi tersinter yg ... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
Syazana Zulkifli
Latest entry:Kad raya
nie kad raya dari laily : http://alyahusna.fotopages.com nie kad raya dari adik syafiq : http://syafiqakram.fotopages.com nie kad raya dari amy : http://amyryna.fotopages.com kad raya dari aida : http://alisdaniaazhar.fotopages.com nie kad raya dari kak niza..comel sofia : http://nhmieza.fotopages.com nie kad raya dari ina : http://ctazlina.fotopages.com nie kad raya dari fieza : http://fieza6666.fotopages.com nie kad raya dari mie2 : http://mie2khalish.fotopages.c... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016